De kookkunst van Alexandre Dumas
Alexandre Dumas
Auteur:
Uitgegeven:
[Amsterdam], 1987
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Le grand dictionnaire de cuisine
Jaar van uitgave:
1973
Plaats van uitgave:
Parijs
Uitgever:
Veyrier
Vertaald uit:
Frans
(Overige) personen
Inleiding:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Algemene kookboeken (629.2)
Codes
ISBN:
90-71442-14-4
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
261 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vert. van: Le grand dictionnaire de cuisine. - Parijs : Veyrier, 1973. - Oorspr. uitg.: Parijs, 1873. - Uitg. ter gelegenheid van de boekpromotion "Men neme 1000 kookboeken", gehouden najaar 1987 in de Bijenkorf Boekhandels.
Annotatie
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen