Dit wil ik je graag zeggen
wijze woorden voor jongeren
Hilde Tromp
Auteur:
Uitgegeven:
Franeker, 2012
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
23 maart 2012
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Persoonlijk geloofsleven (254.7)
NUR:
Geloofsopbouw (707)
Codes
ISBN:
978-90-5194-436-5
EAN:
9789051944365
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
20 cm
Omvang:
78 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Flaptekst
In twaalf openhartige gesprekken laat journalist Hilde Tromp bekende christenen vertellen wat naar hun idee het belangrijkste is in het leven, zo belangrijk dat ze die levenswijsheid willen doorgeven aan een nieuwe generatie.

Het gaat over keuzes maken, een relatie met God opbouwen, seksualiteit, vertrouwen, levensbestemming en andere wezenlijke thema's. Ieder hoofdstuk bevat ook praktische tips en een kort gebed.

Aan het woord komen Harmen van Wijnen, Henk Binnendijk, Ria Borkent, Bert Reinds, Edward de Kam, Edith Schouten, Hebe Kohlbrugge, Anja Nieuwenhuis, Douwe Janssen, Heleen Esmeijer, Cynthia Ortega en Gerda Havertong.

Een prachtig boekje voor christelijke jongeren van 17 tot 25 jaar, smaakvol vormgegeven. Het is bijzonder geschikt als belijdenisgeschenk, maar ook als cadeautje bij een diploma, verjaardag of ander belangrijk moment.

Hilde Tromp werkt als redacteur bij de Evangelische Omroep voor het magazine Eva en Eva-radio. Eerder schreef zij mee aan de uitgave Geloven in kunst - Beeldend kunstenaars en hun verhaal van Arie van der Veer.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen