111 nieuwe bizarre locaties en hun bijzondere verhaal
111 nieuwe bizarre locaties en hun bijzondere verhaal
Jeroen van der Spek
Uitgegeven:
[Hilversum], 2017
Serietitel:
De gekste plek van Nederland
Serienummer:
2
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
20 juni 2017
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Gidsen en kaarten (983)
NUR:
Reisgidsen algemeen (510)
Codes
ISBN:
978-90-880309-0-1
EAN:
9789088030901
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
237 pagina's
Met foto's
Flaptekst
Dat Nederland niet saai en aangeharkt is maar juist rijk aan bizarre en bijzondere plekken heeft Jeroen van der Spek bewezen in het succesvolle boek De gekste plek van Nederland. En er blijken nog meer verrassende locaties in Nederland te zijn! Reden dus voor een vervolg: De gekste plek van Nederland 2.

Opnieuw heeft Jeroen van der Spek een fascinerende selectie gemaakt van 111 verrassende landmarks, verborgen pareltjes en immense zelfbouwprojecten. En opnieuw zijn het allemaal plekken die niet alleen een omweg waard zijn, maar ook stuk voor stuk goed zijn voor een ongewoon verhaal. Wandel over het Grafstenenpad in Fort bij Vijfhuizen, vang een forel in de Indoor Visrivier en sta stil bij de muur van Mussert bij Lunteren. Maak een selfie bij de grootste drol van Nederland, ontdek de Kooi-Met-Geen-Poema-Er-In en ga op zoek naar de `Secret Operation': het meest mysterieuze luchtvaartuig van de Utrechtse Heuvelrug.

Jeroen van der Spek is reis- en locatiejournalist, Nederlandkenner bij uitstek en fotograaf. Eerder schreef hij De gekste plek van Nederland (2015, 4e druk), Winter! Hollandse feesten, feiten & tradities (2013), en Holland Highlights. Van watermanagement tot Dutch Design (2014).
Locaties
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen