365 chocoladerecepten
uitdagende en onweerstaanbare traktaties
Jennifer Donovan
Uitgegeven:
Utrecht, 2008
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The big book of chocolate
Jaar van uitgave:
2008
Uitgever:
Duncan Baird
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Brood en gebak (629.77)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-5920-891-9
EAN:
9789059208919
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
30 cm
Omvang:
216 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: The big book of chocolate. - Duncan Baird, 2008. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Warm en romig, donker en glad, vol en zacht, van smeltend zacht tot tongstrelend koel - u vindt elk denkbaar chocoladerecept in dit boek… en vele, vele andere recepten.

Ga u te buiten aan 365 verrukkelijke recepten: van taarten, cakes, koekjes en desserts tot truffels, drankjes en sauzen – welkom in het chocoladeparadijs!

Geniet van deze onovertroffen verzameling, die niet alleen klassiekers bevat, maar ook eigentijdse, exotische recepten – en allemaal even heerlijk!

Maak voor uzelf en iedereen die maar mee wil genieten de volmaakte chocoladetraktatie; elk recept wordt duidelijk uitgelegd en is gemakkelijk te volgen, dus is succes gegarandeerd.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen