500 indiase gerechten
een heerlijke verzameling authentieke, smakelijke Indiase gerechten
Meena Agarwal
Auteur:
Uitgegeven:
[Utrecht], 2014
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
500 Indian
Jaar van uitgave:
2012
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Quintet Publishing Limited
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Keuken per land en streek (442)
Codes
ISBN:
978-90-483-0695-4
EAN:
9789048306954
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
16 cm
Omvang:
288 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vertaling van: 500 Indian. - London : Quintet Publishing Limited, ©2012. - 1e druk Nederlandse uitgave: Maarssen : Veltman Uitgevers, ©2013. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
Een heerlijke verzameling authentieke, smakelijke Indiase gerechten

Met zijn geurige kruiden en versgemalen specerijen prikkelt de Indiase keuken gegarandeerd de smaakpapillen. Of u nu op zoekt bent naar een eenvoudig gerecht dat snel klaar is of een iets uitgebreidere maaltijd, de recepten uit 500 indiase gerechten beloven keer op keer heerlijke resultaten. Met deze recepten maakt u zelf authentieke, smakelijke Indiase gerechten en behoren afhaalmaaltijden of potten kant-en-klare currypasta tot het verleden.

- Inclusief een beschrijving van de meest gebruikte Indiase specerijen en de specifieke smaken die ze aan elk gerecht geven.
- Een combinatie van populaire klassiekers uit heel India en moderne versies die garant staan voor gemakkelijk te onthouden en te bereiden maaltijden.

Meena Agarwal schrijft en adviseert over eten en geeft kooklessen. Ze woont in Toronto en schreef eerder het kookboek Knack Indian Cooking. Haar blog over eten 'Hooked on Heat' (www.hookedonheat.com) heeft dagelijks 3000 bezoekers. Haar passie voor eten reflecteert de verschillende smaken die voortkomen uit haar Indiase en Maleisische achtergrond en haar jeugd die ze in het Midden-Oosten doorbracht. Ze creëerde meer dan 100 inventieve originele recepten en paste talrijke klassieke gerechten aan om te voldoen aan de groeiende behoefte aan snelle en eenvoudige alledaagse maaltijden.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen