500 Oosterse gerechten
heerlijke recepten uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië
Ghillie Basan
Uitgegeven:
Utrecht, 2012
Editie:
3e dr
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
500 Asian recipes
Jaar van uitgave:
2010
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Quintet
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-0267-3
EAN:
9789048302673
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
16 cm
Omvang:
288 pagina's
Met foto's
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: 500 Asian recipes. - London : Quintet, 2010. - Met reg. - 1e dr. Nederlandse uitg.: 2010.
Annotatie
Flaptekst
De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse culinaire cultuur een uitgebalanceerd palet van smaken, gekenmerkt door verfijning en een kunstzinnige presentatie. Dit boek bevat de 500 heerlijkste Oosterse recepten, die u meenemen op een culinaire reis door Azië. En passant leert u allerlei technieken en authentieke Oosterse keukentrucjes.

- Een inleidend gedeelte geeft informatie over de basisbeginselen van het fusionkoken en laat zien hoe de Oosterse keuken zich heeft ontwikkeld.
- Laat u inspireren door deze 500 heerlijke recepten die de passie voor eten en koken weerspiegelen die in heel Azië terug te vinden is.
- U vindt hier recepten voor verschillende momenten en gelegenheden, van tussendoortjes, salades en lichte lunches tot uitgebreide diners, feestelijke hapjes en nog veel meer.
- In deze uitgebreide verzameling zijn recepten opgenomen uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen