Aadje Piraatje kan al lezen
lees je mee?
Marjet Huiberts
Auteur:
Uitgegeven:
Haarlem, 2016
Serietitel:
Aadje Piraatje
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 augustus 2016
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Leren lezen (287)
Technisch leesniveau:
S
Codes
ISBN:
978-90-257-6083-0
EAN:
9789025760830
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
32 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Colofon vermeldt: tekst Marjet Huiberts, illustraties Sieb Posthuma.
Annotatie
Vader Piraat vindt het tijd dat Aadje Piraatje leert lezen. Maar gaat dat wel lukken met al die woeste piraten aan boord? Oblong prentenboek met grappige kleurenillustraties en tekst op rijm, ook samenleesverhalen. AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar.
Flaptekst
'Aadje Piraatje kan al lezen' is een leuk zelfleesboek over de het kleine piraatje Aadje: perfect voor kleuters die al een klein beetje bezig zijn met leren lezen.

Leren lezen voor kleuters
De prentenboeken over Aadje Piraatje zijn bekend en geliefd bij veel kleuters. Veel oudere kleuters zijn al een beetje met letters en woordjes bezig. Voor hen is dit speelse eerste leesboek van Aadje dan ook ideaal. In het boek staat een voorleesverhaal over leren lezen en een paar korte verhaaltjes op AVI-startniveau: het instapniveau voor beginnende lezertjes.

De boeken over Aadje Piraatje
Aadje, het liefste piraatje sinds tijden, mag dan wel opgroeien op zee en omringd worden door stoere piraten, hij moet net als iedereen zijn bord leegeten, zich goed wassen én leren zwemmen. De populaire reeks werd al eens bekroond met een Zilveren Griffel, een Vlag & Wimpel van de Penseeljury én gekozen tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2011.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen