Aan tafel met Wieteke van Dort
Wieteke van Dort
Uitgegeven:
Baarn, 2006
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
SISO:
Geschiedenis van het toneel; Nederland (793.3)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-261-1792-3
EAN:
9789026117923
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
26 cm
Omvang:
152 pagina's
Bindwijze:
Gebonden
Flaptekst
EEN VERRUKKELIJK BOEK VOL SMAKELIJKE ANEKDOTES, LEKKERE HAPJES EN OVERHEERLIJKE RECEPTEN
Wieteke van Dort nodigt u van harte uit aan te schuiven aan haar tafel en neemt u mee door haar leven via verhalen, vrienden en recepten.
Wieteke vertolkte vele glansrollen in haar rijke en expressieve carri . Wie kent haar niet als als deftige dame in de Stratemakeropzeeshow of als Titia Konijn uit J. J. de Bom, voorbeen de kindervriend en natuurlijk als Tante Lien in de Late Late Lien Show? In Aan tajel met Wieteke van Dort vertelt Wieteke gepassioneerd over de verschillende perioden in haar leven, van haar vroege jeugd in Indonesi ot nu. De vele vrienden en collega's uit haar rijke bestaan passeren de revue. Onderanderen Willem Nijholt, Joost Prinsen, Aart Staartjes, Yvonne Keuls en Lonny Cerungan delen met de lezer hun favoriete recepten en de smakelijke gerechten die ze samen met Wieteke bereidden en nuttigden. Wieteke zelf presenteert bijzondere recepten uit de oosterse keuken. De vele unieke foto's getuigen van heerlijke uren van gastronomie en gezelligheid en zijn een feest van herkenning voor alle fans.
Aan tafel met Wieteke van Dort straalt de sfeer uit van Wieteke zelf: hartverwarmend, ontwapenend, gastvrij en van alle markten thuis. Het is daardoor zowel een goed gedocumenteerde biografie als een kookboek voor vele gelegenheden.
Met een voorwoord van Willeke van Ammelrooy
Rijk ge ustreerd met nooit eerder gepubliceerde foto's uit o.a. priv ollecties
Een must en een feest van herkenning voor alle fans
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen