ABC van spiritualiteit
Willem Jan van de Wetering
Uitgegeven:
[Blaricum], 1999
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Occulte wetenschappen (420)
NUR:
Esoterie algemeen (720)
Codes
ISBN:
90-5599-076-0
EAN:
9789055990764
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
20 cm
Omvang:
95 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Met lit. opg., reg.
Annotatie
Overzicht van een aantal spirituele begrippen en therapieën.
Flaptekst

Het begrip spiritualiteit raakt steeds meer ingeburgerd. Maar wat is het precies? Welke spirituele therapieën kun je het beste doen om jezelf te ontwikkelen? Welke mogelijkheden zijn er om jezelf te ontplooien?


Op al deze vragen geeft het `ABC van Spiritualiteit' een antwoord. Jezelf verder ontplooien kan alleen als je vanuit je eigen zijn reageert. Ontwikkelen betekent dan ook niets meer dan de wikkels afnemen en gebruik te maken van je eigen essentie. Vanuit die kracht sta je beter in het leven, heb je minder last van spanningen, tegenwerking, angsten, belemmeringen en andere zaken. In een oogopslag geeft dit boek aan welke mogelijkheden er zijn. Het ABC van Spiritualiteit laat alle uitdagingen zien, van Aura-reading tot Zen-filosofie. Alle begrippen die met spirituele groei te maken hebben worden beschreven, waardoor een duidelijk handboek ontstaat waarmee je zelf aan de slag kunt.


Willem Jan van de Wetering is de schrijver van `Jomanda, genezend medium', `Over reïncarnatie', `Mijn ex haat me', hij is Enneagram-trainer en geeft workshops over zelfontplooiing.

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen