Achter gesloten deuren
BA Paris
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2016
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
11 oktober 2016
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Behind closed doors
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Harlequin Mira
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Literaire thriller (305)
Codes
ISBN:
978-90-263-3689-8
EAN:
9789026336898
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
354 pagina's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Behind closed doors. - London : Harlequin Mira, ©2016. - Omslag vermeldt auteursnaam: B.A. Paris.
Annotatie
Nadat Grace getrouwd is met de charmante, elegante Jack blijkt hij een sadistische psychopaat te zijn die haar zo perfect gevangen houdt dat ontsnappen onmogelijk lijkt; Jack heeft het ook gemunt op haar zusje Millie, een kind met het Downsyndroom.
Flaptekst
‘Achter gesloten deuren’ lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. ‘Achter gesloten deuren’ is de spannende thriller die iedereen leest!
Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.
‘Achter gesloten deuren’ houdt je van begin tot eind geboeid en B.A. Paris is de sensatie uit Engeland! Deze thriller heeft al honderdduizenden fans in Groot-Brittannië! ‘Een van de topthrillers van 2016!’
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen