Achter gesloten deuren
BA Paris
Auteur:
Uitgegeven:
[Amsterdam], 2016
Editie:
[Tweede druk]
Serietitel:
Dwarsligger®
Serienummer:
431
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
11 oktober 2016
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Behind closed doors
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Harlequin Mira
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Literaire thriller (305)
Codes
ISBN:
978-90-498-0510-4
EAN:
9789049805104
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
12 cm
Omvang:
567 pagina's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Behind closed doors. - London : Harlequin Mira, ©2016. - Deze dwarsligger® is tot stand gekomen in samenwerking met met Ambo|Anthos uitgevers. - Omslag vermeldt auteursnaam: B.A. Paris. - 1e druk Nederlandse uitgave: Amsterdam : Ambo|Anthos, 2016.
Annotatie
Nadat Grace getrouwd is met de charmante, elegante Jack blijkt hij een sadistische psychopaat te zijn die haar zo perfect gevangen houdt dat ontsnappen onmogelijk lijkt; Jack heeft het ook gemunt op haar zusje Millie, een kind met het Downsyndroom.
Flaptekst
dwarsligger® 431

Iedereen leest ‘Achter gesloten deuren’ van BA Paris, de nieuwe sensatie uit Engeland. Voor de lezers van ‘Het meisje in de trein’ en ‘Gone Girl’.

Het perfecte huwelijk? Of de perfecte leugen? Het echtpaar Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet zo aardig zou vinden. Je zou Grace best beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen noemen dit ware liefde. Anderen vragen zich af waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.

BA Paris is van Frans-Ierse komaf en groeide op in Engeland. Ze heeft ook een tijd in Nederland gewoond. Met ‘Achter gesloten deuren’ vestigde ze in één klap haar naam als thrillerschrijver.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen