Alain Passard
de wereld van een meesterchef
... Blain
Auteur:
Uitgegeven:
Houten, 2014
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
31 maart 2014
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
En cuisine avec Alain Passard
Jaar van uitgave:
2011
Uitgever:
Gallimard
Vertaald uit:
Frans
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Algemene kookboeken (629.2)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-898959-5-0
EAN:
9789089895950
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
30 cm
Omvang:
94 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vertaling van: En cuisine avec Alain Passard. - Gallimard, ©2011. - Met register.
Annotatie
Ballonstrip over de gang van zaken in en rond het driesterrenrestaurant l'Arpège in Parijs waar chefkok Alain Passard de pollepel zwaait. Met recepten.
Flaptekst
Striptekenaar Christophe Blain schetst een levendig portret van de magische wereld van L'Arpège, het driesterrenrestaurant van Alain Passard. Hij heeft de Franse sterrenchef Alain Passard een tijd gevolgd, met een notitieboek in zijn hand. In Alain Passard, de wereld van een meesterchef laat de tekenaar zien hoe Passard werkt bij het ontstaan van zijn recepten. Hij  belicht alle aspecten van het restaurant. Dit levert een eerlijk verslag in tekeningen en een fascinerend portret van een leven in een toprestaurant. Met vijftien heerlijke recepten én uitleg van chefkok Alain Passard.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen