Alles over chocolade
geschiedenis, productie, internationale producenten & merken
Ulrike Lowis
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2017
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Alles über Schokolade
Vertaald uit:
Duits
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Cacao - Koffie - Thee (678.6)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-1569-7
EAN:
9789048315697
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
16 cm
Omvang:
208 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Alles über Schokolade. - KOMET Verlag GmbH. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
alles over chocolade

Chocolade brengt geluk, troost en genot - het is simpelweg het beste voedingsmiddel ter wereld. Als u het daarmee eens bent, is dit boek echt wat voor u. En zo niet, koop dit boek dan toch maar! Het zal uw mening over chocolade veranderen.
Lees alles over meer dan vijftig chocoladeproducenten uit de hele wereld, maak kennis met hun fantastische, heerlijke chocolade van topkwaliteit en leer de bijzonderheden ervan kennen. Ontdek waarom cacao al bij de Maya's en Azteken geliefd was, hoe cacaobonen geroosterd worden en wat nu precies de kwaliteit van chocolade bepaalt.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen