Als een rivier
gedachten en impressies, 1998-2005
Paulo Coelho
Auteur:
Uitgegeven:
[Amsterdam], 2009
Editie:
5e dr
Serietitel:
Singel pockets
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Ser como o río que flui
Jaar van uitgave:
2005
Plaats van uitgave:
Rio de Janeiro
Uitgever:
Rocco
Vertaald uit:
Portugees
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Genre(s):
Codes
ISBN:
978-90-413-3160-1
EAN:
9789041331601
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
18 cm
Omvang:
232 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Ser como o río que flui. - Rio de Janeiro : Rocco, 2005. - 1e dr. Nederlandse uitg.: Amsterdam [etc.] : De Arbeiderspers, cop. 2006.
Annotatie
Columns van de Braziliaanse schrijver (1947- ) over uiteenlopende onderwerpen als muziek, religie, schrijverschap, filosofie en dagelijkse ervaringen.
Flaptekst
De grote kracht van Paulo Coelho is misschien wel dat zijn boeken direct aanhaken bij de diepste verlangens van zijn lezers, die op zoek zijn naar hun eigen weg en naar nieuwe manieren om de wereld te begrijpen. In Als een rivier spreekt Coelho zijn lezers en lezeressen rechtstreeks toe. Soms speels en emotioneel, dan weer beschouwend laat hij steeds vanuit een andere invalshoek zien hoe mensen invloed op het leven kunnen uitoefenen door de juiste keuzes te maken.
Paulo Coelho werd in Brazilië geboren. Hij werd vooral beroemd met De alchemist, De Zahir en De heks van Portobello. Zijn werk wordt in 59 talen vertaald. Wereldwijd heeft hij meer dan 100 miljoen boeken verkocht en is daarmee een van de meest gelezen schrijvers ter wereld. Hij ontving vele internationale prijzen waaronder de Crystal Award van het World Economic Forum. Door de VN is hij benoemd tot `messenger of peace .
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen