Als je vader een crimineel is...
dyslexieuitgave
Arco Struik
Auteur:
Uitgegeven:
Deventer, 2013
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
25 november 2013
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-94-916382-6-8
EAN:
9789491638268
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
73 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Oorspr. eerder verschen in 2013 als digitale uitgave bij Gratiskinderboek.nl. - Tekst opgemaakt in het lettertype Dyslexie.
Annotatie
De tweeling Tim en Jeroen moet alweer verhuizen. Het is de vierde keer in een halfjaar. Zou hun vader een crimineel zijn? Maar dan is hun vader ineens verdwenen. Vanaf ca. 9 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Tim en Jeroen zijn broers. Ze zijn een tweeling. In een half jaar zijn ze al een paar keer verhuisd. Samen met hun ouders. Jeroen haalt zijn schouders op. Maar Tim vindt het vreemd. Hij wil weten wat er aan de hand is. Hij gaat op onderzoek uit.Stap voor stap ontdekt hij allerlei dingen over zijn vader. Dingen die niet kloppen en die weer nieuwe vragen oproepen. Tim weet het zeker: zijn vader is op de vlucht voor de politie. Het leidt tot een spannende ontvoering in de haven van Rotterdam. Met een gevaarlijke hoofdrol voor Tim en Jeroen.Arco Struik heeft zich gespecialiseerd in het schrijven van boeken voor dyslectische kinderen. De onderwerpen passen bij de leeftijd van het kind, maar de boeken worden aangeboden in eenvoudige taal.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen