Angel
L.A. Weatherly
Auteur:
Uitgegeven:
Antwerpen, 2011
Serietitel:
Edge
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
15 juni 2011
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Angel
Jaar van uitgave:
2010
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Usborne
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Fictie 15+ (285)
Leeftijdscategorie:
Young Adult
Codes
ISBN:
978-90-223-2635-0
EAN:
9789022326350
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
430 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Angel. - London : Usborne, 2010.
Annotatie
Alex (17) gelooft dat de enige goede engel, een dode engel is. Dan ontmoet hij de half-engel Willow (16, ik-figuur). Zij zou weleens de sleutel kunnen zijn in het verslaan van de engelen. Vanaf ca. 15 jaar.
Flaptekst
Engelen zijn overal, ze maken deel uit van onze wereld. Ze zijn mooi, ontzagwekkend, onweerstaanbaar. Gewone stervelingen verlangen ernaar een glimp van deze wonderlijke schepselen op te vangen, hun genezende aanraking te voelen. Maar wat als hun magische aantrekkingskracht niet is wat het lijkt?
Willow beseft dat ze anders is, en niet alleen omdat ze graag sleutelt aan auto's. Ze heeft een gave. Willow kan de toekomst van mensen zien, hun dromen, verlangens en verdriet voelen, gewoon door hen aan te raken. Ze heeft geen idee wat het betekent en hoe ze aan de gave komt. Tot ze Alex ontmoet.
Alex is een van de weinigen die de waarheid over engelen weet. Hij kent Willows geheim en is vast van plan haar tegen te houden. Want de donkere krachten die groeien in Willow maken haar gevaarlijk – maar ook onweerstaanbaar… Tegen beter weten in voelt Alex dat hij valt voor de charmes van zijn aartsvijand.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen