Athene
Coral Davenport
Auteur:
Uitgegeven:
Houten, 2016
Editie:
4de druk
Serietitel:
Capitool compact
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
6 juli 2012
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Top ten guide to Athens
Jaar van uitgave:
2014
Plaats van uitgave:
Londen
Uitgever:
Dorling Kindersley Limited
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Bewerking:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Gidsen en plattegronden (996.3)
NUR:
Reisgidsen Europa (512)
Codes
ISBN:
978-90-00-30613-8
EAN:
9789000306138
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
19 cm
Omvang:
160 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Top ten guide to Athens. - Londen : Dorling Kindersley Limited, ©2014. - Oorspronkelijke uitgave: ©2011. - 1e druk Nederlandse uitgave: Houten : Van Reemst, ©2011. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
Klassieke stad
Athene is een gevarieerde stad waar marmeren tempels, Byzantijnse kerken en elegante neoklassieke landhuizen afgewisseld worden met trendy hotels en minimalistische bar-restaurants. De Akropolis is het indrukwekkendste bouwwerk in de westerse wereld. De tempels maken door de grootsheid een onuitwisbare indruk. Als je rondwandelt op de antieke marktplaats Agora is het niet moeilijk om je de levendigheid van vroeger voor te stellen.

Athene Compact
De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze klassieke stad in Griekenland te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de mooiste stadswandelingen, de indrukwekkendste archeologische vindplaatsen of de lekkerste Griekse gerechten, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vier buurten en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en met daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Athene een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips als goedkope activiteiten en fraaie uitzichten op de Akropolis.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen