Babybijbel
Corien Oranje
Auteur:
Uitgegeven:
[Haarlem], 2017
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
16 mei 2017
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Bijbelbewerkingen (222)
NUR:
Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar) (210)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-6539-428-6
EAN:
9789065394286
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
45 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Tekst van Corien Oranje.
Annotatie
Zeven Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament worden kort naverteld en afgesloten met een liedje. Vierkant hardkartonnen prentenboek met illustraties in zwart-wit en enkele pasteltinten. Vanaf ca. 2 jaar.
Flaptekst
In de Babybijbel vind je de mooiste verhalen voor je baby. De verhalen worden zo verteld dat ook je kindje ze kan ervaren. Samen voel je de zon op je wangen, hobbel je mee met Abraham op de kameel en maak je muziek voor de Heer. Zo komen de verhalen uit de Bijbel tot leven in woorden en beelden die passen bij baby's. Bij elk verhaal vind je een kinderliedje op een bekende melodie, lieve en grappige bijbelliedjes die je graag voor je baby zult zingen.

Voorlezen is van groot belang voor baby's en kleine kinderen. De Babybijbel helpt je om al in het eerste jaar de meest waardevolle verhalen uit de Bijbel met je kindje te kunnen lezen. De zwart-wit-illustraties zijn speciaal gemaakt voor jonge baby's, omdat ze deze al goed kunnen onderscheiden. Ook je oudere kindje zal in de Babybijbel veel kunnen ontdekken.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen