Baking made easy
100 fantastische, eenvoudige bakrecepten
Lorraine Pascale
Uitgegeven:
Utrecht, 2012
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 oktober 2012
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Home baking made easy
Jaar van uitgave:
2011
Uitgever:
HarperCollins
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Brood en gebak (629.77)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-0641-1
EAN:
9789048306411
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
26 cm
Omvang:
239 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: Home baking made easy. - HarperCollins, 2011. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Lorraine Pascale, een bedreven patisseriechef met vijftien jaar ervaring, is een bakexpert die op meesterlijke wijze elke mogelijke gebakken traktatie weet te creëren. Van brood, muffins, koekjes, cakes en taarten tot pasteien: de recepten van Lorraine zullen iedereen inspireren, van de voorzichtige beginner tot de ervaren enthousiasteling.

In dit fantastische debuutkookboek, een aanvulling op Lorraines tv-programma op BBC 2, deelt ze haar expertise en kennis, naast veel van haar favoriete recepten. Het boek bevat ideeën voor elke gelegenheid: doordeweekse maaltijden, feestelijke etentjes, elegante high teas of ongedwongen brunches. Ze helpt u met Britse klassiekers en introduceert hier en daar een nieuwe kijk op oude favorieten. Van haar toad-in-the-hole en gebakken alaska's met sinaasappellikeur en aardbeien tot haar empanada's met pompoen en kastanje of haar super-de-luxe worteltaart: Lorraine heeft het midden gevonden tussen tijdloos en praktisch, inspirerend en nieuw.

Lorraines schrijfstijl is al net zo aansprekend als haar bakkunst. Haar woorden zullen u inspireren om alles uit te proberen, zelfs de complexere recepten als die voor croissants en soufflés. Ze geeft ook simpele alternatieven, trucjes en tips om het bakken voor iedereen leuk te maken. De schitterende foto's van Myles New maken het geheel compleet: ze laten de gerechten in al hun glorie zien. Baking Made Easy laat u zien hoe verrukkelijk en bevredigend bakken kan zijn.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen