Bartje Big
dit verhaal maakt kabaal
Axel Scheffler
Auteur:
Uitgegeven:
[Haarlem], 2016
Editie:
Eerste druk
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 juni 2016
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Portly Pig
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Nosy Crow Ltd
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Peuterboeken (271)
Leeftijdscategorie:
Voor peuters
Codes
ISBN:
978-90-257-6549-1
EAN:
9789025765491
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
15 cm
Omvang:
14 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Portly Pig. - London : Nosy Crow Ltd, © 2016. - Tekst Nosy Crow Ltd, illustraties Axel Scheffer. - Rug vermeldt: met geluids-knop. Rond die knop staat: dit verhaal maakt kabaal.
Annotatie
Bartje Big vindt zichzelf veel te schoon en roze. Hij gaat op zoek naar een vieze modderpoel om lekker in te rollen. Oblong hardkartonnen prentenboek met vrolijke kleurenillustraties, tekst op rijm en een geluidsknop. Vanaf ca. 1,5 jaar.
Flaptekst
'Bartje Big' is een leuk prentenboek van Axel Scheffler (bekend van o.a. De Gruffalo en Pip & Posy). Met de grote geluidsknop kun je Bartje laten knorren!

Met Axel Scheffler naar de boerderij
Axel Scheffler, bekend van 'De Gruffalo' en veel andere succesvolle prentenboeken, is een meester in het illustreren van dieren. Met zijn herkenbare stijl weet hij kinderen van alle leeftijden aan te spreken. In de serie kartonboekjes waar 'Bartje Big' onderdeel van is, neemt hij peuters mee naar de boerderij.

Laat Bartje Big loeien
Bartje Big is veel te schoon, dus zoekt hij een lekkere modderpoel om vies in te worden. Maar dan begint het te regenen... Het simpele verhaaltje is perfect op peutermaat en het ritmische rijm maakt het een heerlijk boekje om voor te lezen. Extra leuk: met de geluidsknop met een levensecht dierengeluid kun je Bartje laten knorren.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen