Basisboek rekenen
Jan van de Craats
Uitgegeven:
Amsterdam, 2010
Editie:
2e [verb.] ed
Serietitel:
Basisboeken
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Co-auteur:
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Rekenkunde (512)
NUR:
Technische en nautische vakken HOGER ONDERWIJS (173)
Codes
ISBN:
978-90-430-2104-3
EAN:
9789043021043
ASW:
Schoolboek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
166 pagina's
Extra pagina's:
VIII
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
1e ed.: 2007. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Basisboek rekenen is geschreven voor iedereen die goed wil leren rekenen. Je leert optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen (inclusief de staartdeling), rekenen met kommagetallen en rekenen met breuken. Je leert ook rekenen met geldbedragen, procenten, maten en gewichten.

Basisboek rekenen is een oefenboek. Elk hoofdstuk bestaat voor de helft uit opgaven. De bijbehorende rekenmethodes worden kort en duidelijk uitgelegd. Achterin staan alle antwoorden, waardoor Basisboek rekenen geschikt is voor zelfstudie.

Basisboek rekenen is rekenen zonder franje. Alles is gericht op de rekenvaardigheden die je als leerling, student of in dagelijkse beroepspraktijk nodig hebt. De rekenrecepten uit Basisboek rekenen zul je nooit meer vergeten. Je hebt er je hele leven plezier van.

Tweede editie
In deze tweede editie is de uitleg en de oefenstof rond het metrieke stelsel uitgebreid. In het hoofdstuk over kommagetallen zijn nieuwe opgaven opgenomen. Nieuw bij het boek is een website met extra toets- en oefenmateriaal die toegankelijk is via een code in het boek.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen