Basiscursus Nederlands voor buitenlanders. Basiscursus Nederlands voor buitenlanders. Oefenboeken
Delftse methode
A.G. Sciarone
Uitgegeven:
Amsterdam, 2007
Serietitel:
Delftse methode
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 juli 2007
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
SISO:
Nederlands voor anderstaligen (838.5)
NUR:
Talen algemeen (110)
Codes
ISBN:
978-90-850643-2-9
EAN:
9789085064329
ASW:
Schoolboek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
206 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Flaptekst
De oefeningen in Basiscursus 2 Oefenboek sluiten aan bij de teksten in het Tekstboek. Deze oefeningen zijn vooral bedoeld om cursisten in de les aan de praat te krijgen. Ook zijn er extra oefeningen om de schriftelijke vaardigheden te trainen.
Basiscursus 2 Oefenboek is bedoeld voor mensen die Basiscursus 1 hebben afgerond. Zowel Basiscursus 1 als Basiscursus 2 zijn voor laagopgeleide mensen die het Nederlands willen leren.
Basiscursus 2 is geschikt voor laagopgeleide studenten die de basis van het Nederlands onder de knie hebben. Het is het vervolg op Basiscursus 1. Het beginniveau van Basiscursus 2 ligt op A1, het eindniveau op A2. De methode is geschikt voor gebruik in groepsverband én als zelfstudiemethode.
sDit oefenboek is een uitbreiding op het tekstboek van Basiscursus Nederlands voor buitenlanders deel 2. Het oefenboek kan niet los van het tekstboek gebruikt worden. Het tekstboek bevat 17 lessen en in dit oefenboek worden bij elke tekst uit de 17 lessen twee oefeningen gegeven: een spreekoefening aan de hand van open vragen en een gatentekst in de vorm van een dialoog.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen