Bean cuisine
100 recepten met bonen voor gezonde, vetarme en voedzame maaltijden
Genevieve Taylor
Uitgegeven:
Utrecht, 2014
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
25 september 2014
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Bean cuisine
Jaar van uitgave:
2013
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Marshall Editions
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Groenten - Fruit (629.74)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-1042-5
EAN:
9789048310425
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
143 pagina's
Met foto's
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Bean cuisine. - London : Marshall Editions, 2013. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
Bonen zijn van nature gezond. Aangezien ze vetarm, vezel- en eiwitrijk zijn en veel essentiële voedingsstoffen bevatten, zijn ze zo voedzaam dat ze u kunnen helpen een optimale gezondheid te bereiken en te behouden. Bovendien gaat koken met bonen snel, is het eenvoudig en niet duur, en zijn ze ideaal voor het in elkaar draaien van betaalbare doordeweekse maaltijden. U kunt er zelfs heerlijke taarten en toetjes mee maken!

Bean cuisine staat boordevol ideeën voor het ontbijt, de lunch, het diner en ook de borreltijd, dankzij de 100 verleidelijke recepten voor bijvoorbeeld burgers, soepen, salades en dipsauzen, maar ook voor muffins en smoothies. Door de verfrissende variaties op favoriete gezinsmaaltijden en spannende nieuwe recepten zal dit boek uw wijze van koken en eten revolutionair veranderen. Daarnaast bevat het opties voor vegetariërs en veganisten en recepten die glutenvrij zijn.

Genevieve Taylor is enthousiast over alles wat met bonen te maken heeft. Ze heeft diverse kookboeken geschreven en schrijft regelmatig een culinaire column voor het gelauwerde tijdschrift Crumbs.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen