Beer, waar ben je?
vilten flapjes en een spiegeltje!
Ingela P. Arrhenius
Uitgegeven:
Haarlem, 2018
Editie:
Eerste druk
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
14 augustus 2018
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Where's Mrs Bear?
Uitgever:
©2018
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Peuterboeken (271)
Codes
ISBN:
978-90-257-6986-4
EAN:
9789025769864
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
19 cm
Omvang:
10 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Where's Mrs Bear?. - ©2018. - Vertaald uit het Engels. - Tekst Nosy Crow Ltd., illustraties Ingela P. Arrhenius. - In plastic hoes.
Annotatie
Waar heeft de bever zich verstopt? En waar is toch de eland, en kijk eens achter het flapje of je het kindje kunt vinden? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties en vilten flapjes. Vanaf ca. 1 jaar.
Flaptekst
‘Beer, waar ben je?’ is het mooie zevende deel met flapjes in de populaire peuterserie ‘Waar ben je?’ van de Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius.

Flapjes
In ‘Beer, waar ben je?’ zitten alle wilde dieren van een noordelijk bos achter de flapjes verstopt. Kun jij de bever, de wolf, de eland en de beer vinden? De flapjes zijn gemaakt van vilt: lekker zacht én stevig dus! Een zoek-en-vind-boekje voor de allerkleinsten, met als verrassing een spiegeltje op de laatste pagina.

Ingela P Arrhenius
Het werk van de Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius is mateloos populair. Zowel peuters als hun (designliefhebbende) ouders zijn dol op haar onweerstaanbare illustraties en vormgeving. Zo won ‘Beestje, waar ben je?’ de titel ‘Het BoekStart babyboekje van het jaar 2018’ en werden er in korte tijd meer dan 20.000 exemplaren in de serie verkocht.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen