Bezig Beertje in de ambulance
Benji Davies
Auteur:
Uitgegeven:
[Haarlem], 2017
Serietitel:
Bezig Beertje
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
3 oktober 2017
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Bizzy bear ambulance rescue
Uitgever:
©2017
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Peuterboeken (271)
Leeftijdscategorie:
Voor peuters
Codes
ISBN:
978-90-257-6794-5
EAN:
9789025767945
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
18 cm
Omvang:
10 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Bizzy bear ambulance rescue. - ©2017. - Tekst: Nosy Crow Ltd. - Op omslag: perfect voor kleine pootjes. - ISBN 978-90-257-6794-5 niet in boek.
Annotatie
Bezig Beertje rijdt op de ambulance. Als iemand het alarmnummer belt, doet hij het zwaailicht aan en gaat hij gauw op pad. Vierkant hardkartonnen prentenboek met vrolijke, paginagrote kleurenillustraties en tekst op rijm. Met schuifelementen. Vanaf ca. 2 jaar.
Flaptekst
'Bezig Beertje in de ambulance' is een peuterboek in de serie 'Bezig Beertje' van Benji Davies. Deze stevige kartonboekjes zijn ideaal voor peuters die van stoere dingen houden.

Rijden in de ambulance
Bezig Beertje is altijd maar wat druk met het ontdekken van spannende plekken en beroepen. In het nieuwste deel in de reeks werkt hij als verpleger in een ambulance. Als er een noodoproep binnenkomt, moet hij racen naar de plaats van het ongeluk. Daar zorgt hij ervoor dat een gewonde fietser veilig in de ziekenwagen komt, zodat de dokter hem kan behandelen.

Bezig Beertje van Benji Davies
De stevige kartonboekjes over Bezig Beertje hebben supersterke schuifjes en zijn erg geliefd bij peuters die van stoere dingen houden. Al schuivend kunnen ze Bezig Beertje op elke pagina tevoorschijn toveren. De eenvoudige tekst op rijm, vertaald door Bette Westera, neemt ze mee op avontuur. In deze stoere peuterserie werden wereldwijd al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen