Buitenspelval
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
De voetbalgoden
Serienummer:
7
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 april 2016
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4071-0
EAN:
9789463240710
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
175 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, ©2010. - (De voetbalgoden ; 7). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
Storm krijgt de schuld als de portemonnee van een teamgenoot is verdwenen. Hij wordt uit Kick '69 gezet. Stijn is boos en verlaat ook de club. Samen sluiten ze zich aan bij Rapitas. Vanaf ca. 9 jaar. In lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Na een van de oefenwedstrijden aan het begin van het seizoen worden Stijn en Storm aangesproken door een van hun tegenstanders. Zijn broertje blijkt ernstig ziek te zijn en wil, voor het te laat is, graag in contact komen met superster Bert Pringel. De Voetbalgoden proberen dat te organiseren en dat leidt tot een spectaculaire actie om het leven van de jongen te redden. Maar dat is niet het enige wat de jongens bezighoudt. Hun plek in het jeugdelftal van Kick '69 komt ter discussie te staan. En ook meisjes baren hun kopzorgen. Bij Stijn steekt jaloezie de kop op als zijn vriendinnetje interesse in een andere jongen toont. Ja, de Voetbalgoden hebben weer een heleboel aan hun hoofd ...Ook in het zevende boek over de Voetbalgoden zit er flink wat vaart in het leven van Stijn en Storm.Wervelende gebeurtenissen, concurrentie, de vriendschap met 's werelds beste voetballer, verrassingen en verliefdheid, het passeert allemaal de revue. Alweer een heerlijk boek voor jonge voetballiefhebbers!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen