Buonissimo
de beste recepten, tips en techieken uit de Italiaase keuken
Ursula Ferrigno
Auteur:
Uitgegeven:
Baarn, 2006
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Ursula Ferrigno's complete Italian cookery course
Jaar van uitgave:
2006
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Beazley
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-439-0864-1
EAN:
9789043908641
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
26 cm
Omvang:
304 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: Ursula Ferrigno's complete Italian cookery course. - London : Beazley, 2006. - Met reg.
Annotatie
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen