Caren trilogie
bevat de titels ; Erfenis uit het verleden, Carens tweestrijd, Wat liefde verdraagt
Anke de Graaf
Auteur:
Uitgegeven:
Kampen, 2008
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
1997
Plaats van uitgave:
Haarlem
Uitgever:
Gottmer
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Streek- en familieromans (344)
Codes
ISBN:
978-90-5977-314-1
EAN:
9789059773141
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
576 pagina's
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Oorspr. uitg.: Haarlem : Gottmer, 1997. - Bevat: Erfenis uit het verleden ; Caren's tweestrijd ; Wat liefde verdraagt. - Oorspr. uitg.: Haarlem : Gottmer, 1992, 1993, 1995.
Annotatie
Trilogie over de belevenissen van een jong echtpaar.
Flaptekst
In drie delen Erfenis uit het verleden, Carens tweestrijd, en Wat liefde verdraagt, neemt auteur Anke de Graaf u mee naar het leven van de pasgetrouwde Caren en Edwin. Hun huwelijk wordt behoorlijk op de proef gesteld want, hoewel Edwin weet dat Ted Bakker niet zijn echte vader is, is het toch schrikken als blijkt dat zijn biologische vader hem altijd heeft gevolgd.

In het tweede deel is het gezin uitgebreid met een zoon en een dochter. Maar toch blijft er een schaduw over hun geluk hangen. Er volgen allerlei verwikkelingen waarbij Caren zich niet prettig voelt, maar gelukkig keert het tij.

De kinderen worden ouder en het huwelijk van Edwin en Caren lijkt in een rustiger vaarwater te komen. De band tussen Caren en haar vroegere buurjonen en jeugdvriend Menno Landsman is nooit verbroken, wat Edwin steeds heeft geaccepteerd. Maar Caren noch Edwin kan vermoeden tot welke verwikkelingen deze vriendschap zal leiden.


Literaire adressenbank
Uitgever
Delen