Chocolade
Christophe Felder
Uitgegeven:
Utrecht, 2014
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
25 september 2014
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Chocolat
Jaar van uitgave:
2012
Uitgever:
Éditions de La Martinière
Vertaald uit:
Frans
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Brood en gebak (629.77)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-1017-3
EAN:
9789048310173
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
30 cm
Omvang:
447 pagina's
Met illustraties en foto's
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Chocolat. - Éditions de La Martinière, een imprint van La Martinière Groupe, 2012. - Ondertitel op omslag: 200 recepten, 360 stap-voor-stapfoto's. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
WARM, KOUD, ROMIG, SMEUÏG, ZALIG, KROKANT, PUUR, WIT, GLAD, GEGLAZUURD, ZOET...
TAARTEN, CRÈMES, MOUSSE, FONDANT, GEBAK, CREATIES, BONBONS, DRANKJES, CAKE, BANKET, IJS, DECORATIES, ENZ.

CHOCOLADE, EEN STRELING VOOR DE OGEN, EEN GENOT IN DE MOND, EEN EMOTIONELE ERVARING VOOR ALLE ZINTUIGEN

LAAT U VERLEIDEN DOOR HET INTENSE KARAKTER VAN CHOCOLADE
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen