Code M
gebaseerd op het scenario van Tijs van Marle en Karen van Holst Pellekaan
Ineke Mahieu
Auteur:
Uitgegeven:
Houten, 2015
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
16 april 2015
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-90-00-32344-9
EAN:
9789000323449
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
20 cm
Omvang:
8 pagina's
Extra pagina's:
174 pagina
Met foto's
Bibliografische annotatie
Uitgave is gebaseerd naar de speelfilm Code M van regisseur Dennis Bots. - Gebaseerd op het scenario van Tijs van Marle en Karen van Holst Pellekaan.
Annotatie
Isabel zet met twee vrienden de zoektocht van haar opa voort naar het legendarische zwaard van de musketier d’Artagnan. Al snel blijkt dat ze niet de enigen zijn. Vanaf ca. 10 jaar.
Flaptekst

Code M: het boek bij de filmCode M is het razendspannende, intrigerende verhaal van drie kinderen die hun krachten bundelen. Ondanks protest van hun ouders, gaan ze met behulp van een geheimzinnige code op zoek naar het zwaard van de musketier d'Artagnan. Met dit kostbare zwaard hopen ze de boerderij van opa Ber Karstens te kunnen redden. De avontuurlijke speurtocht brengt hen in de meest onverwachte situaties. Bovendien zijn ze niet de enigen die azen op het zwaard. Daarnaast vertelt het boek het ontroerende verhaal van de tienjarige Stas Karstens. In 1673 ontmoet deze boerenjongen de musketier d'Artagnan, die hem zijn zwaard belooft. Maar d'Artagnan sneuvelt voordat hij zijn belofte kan inlossen. Zal Stas het zwaard ooit krijgen? Ineke Mahieu liet zich bij het schrijven van dit boek inspireren door het scenario voor de film Code M.

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen