Col culinair
30 wielerbergen in gerechten
Michiel Postma
Auteur:
Uitgegeven:
Groningen, 2019
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
5 juli 2019
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Sport en spel algemeen (480)
Codes
ISBN:
978-90-5452-377-2
EAN:
9789054523772
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
96 pagina's
Met illustraties
Flaptekst
De Tourmalet, Gavia, Mont Ventoux, Alpe d'Huez: het zijn maar enkele van de bergen die bij elke wielerfan bekend zijn. Hier wordt een wielerronde vaak beslist. Maar ook kent elke berg een eigen culinaire traditie of een gerecht dat juist bij deze berg past. Michel Postma werkte dat uit tot fijne gerechten. Deze 30 recepten staan in het boek. Maar daarnaast geeft het boek per berg ook achtergrondinformatie waar de wielerfan ook van zal smullen. Verder is het boek geheel in kleur en ruim geïllustreerd.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen