Dag 21
Kass Morgan
Auteur:
Uitgegeven:
Alkmaar, 2014
Editie:
[1e druk]
Serietitel:
De 100
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Day 21
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Rights People
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 15+ (285)
Leeftijdscategorie:
Young Adult
Codes
ISBN:
978-90-206-7979-3
EAN:
9789020679793
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
288 pagina's
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Day 21. - London : Rights People, ©2014. - Uitgave is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie. Blossom Books is een imprint van Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.. - Vervolg op: De 100.
Annotatie
Een aantal van de honderd jonge kolonisten krijgt mysterieuze ziekteverschijnselen. Ze moeten samenwerken tegen een nieuwe vijand, maar er lijkt een verrader in hun midden te zijn. Vanaf ca. 15 jaar.
Flaptekst
De 100 jeugdgevangenen zijn inmiddels 21 dagen op de Aarde, maar hun nieuwe leven is allesbehalve gemakkelijk. De voorraad eten en medicijnen raakt op, net nu een aantal van hen mysterieuze ziekteverschijnselen begint te vertonen. Daarbij lijkt er een verrader in hun midden te zijn, terwijl ze juist zouden moeten samenwerken om zich te verdedigen tegen de nieuwe, onbekende vijand...
Dag 21 is het tweede en laatste boek van de gelijknamige tv-serie. In dit superspannende vervolg op De 100 worden geheimen onthuld, relaties en vriendschappen op de proef gesteld en wordt alles waar de lezer in geloofde op zijn kop gezet. De ex-gedetineerden moeten proberen te overleven op de enige manier die ze kunnen bedenken: samen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen