Dat heb ik weer!
crazy ouders, mega misverstanden en een valse gossip queen
Carry Slee
Auteur:
Uitgegeven:
[Amsterdam], 2012
Editie:
3e dr
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 maart 2010
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
2010
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-90-499-2387-7
EAN:
9789049923877
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
207 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
1e dr.: 2010.
Annotatie
Het zit Britt eindelijk mee. Ze heeft verkering met Dave, speelt met hem de hoofdrol in een bioscoopfilm en Crazy Ontbijtkoek heeft al een beetje succes. Toch is niet alles leuk in Britts leven. Vanaf ca. 11 jaar.
Flaptekst
Britt heeft het eindelijk goed voor elkaar. Ze gaat met Dave, de knapste en liefste jongen van haar school, met wie ze ook de hoofdrol speelt in een nieuwe bioscoopfilm. En de band Crazy Ontbijtkoek, waarvan ze manager is, begint succes te hebben. Oké, haar vader staat op het punt naar Japan te emigreren, haar moeder is meer dan ooit verliefd op Blok Geitensok, de grootste loserleraar ever, en er doen gemene roddels de ronde over Noah, met rampzalige gevolgen voor Crazy Ontbijtkoek. En wat doet de superknappe Melanie de hele tijd in de buurt van Dave? Voor Britt het weet, zit ze tot over haar oren in de problemen. Hoe redt ze zich hier nu weer uit?

Dat heb ik weer! Crazy ouders, mega misverstanden en een valse gossip queen is het derde deel over het leven van publiekslieveling Britt. Evenals de eerste twee delen bevat dit boek testjes die de lezer zelf kan maken en grappige blogs van Britt.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen