De Amerikaanse droom
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2017
Serietitel:
De hockeytweeling
Serienummer:
6
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 mei 2017
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4182-3
EAN:
9789463241823
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
187 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, 2015. - (De hockeytweeling ; 6). - Tekst opgemaakt in het lettertype Dyslexie.
Annotatie
De tweeling Nikki en Zahra mag een jaar studeren en hockeyen in Amerika. Als Zahra beschuldigd wordt van dopinggebruik, lijkt alles op een teleurstelling uit te draaien. Vanaf ca. 10 jaar. In lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Zahra en Nikki krijgen de kans van hun leven. Met een beurs kunnen ze samen een jaar studeren én hockeyen aan een Amerikaanse universiteit!Hockeyen is in de Verenigde Staten toch anders:de trainingen zijn bikkelhard en de concurrentie is moordend. Als Zahra een jongen ontmoet, blijkt ook de liefde een echte competitie. En dan is er nog het dopingprobleem waar de universiteit al een tijd mee worstelt. Zahra en Nikki hebben het zwaar: wordt het een Amerikaanse droom of een Amerikaanse nachtmerrie? Dit is het laatste deel in de spannende serie 'Hockeytweeling'. Een mooie afsluiter en een internationaal verhaal dat iedereen naar de sticks laat grijpen. Vanaf 12 jaar.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen