De andere vrouw
grote letter uitgave
Catherine Cookson
Uitgegeven:
Abcoude, 2011
Serietitel:
Grote letter bibliotheek
Serienummer:
2728
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 juni 2011
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The lady on my left
Jaar van uitgave:
1997
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Bantam Press
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Streek- en familieromans (344)
Codes
ISBN:
978-90-364-2728-9
EAN:
9789036427289
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Grote letter uitgave:
Ja
Omvang:
266 pagina's
Bibliografische annotatie
Vert. van: The lady on my left. - London [etc.] : Bantam Press, 1997. - Oorspr. Nederlandse uitg.: Amsterdam : Boekerij, cop. 2010. - Met grote letter gedrukt.
Annotatie
Een jonge vrouw beseft pas hoeveel zij houdt van haar twintig jaar oudere voogd als ze wordt geconfronteerd met zijn hartstochtelijke verleden.
Flaptekst
Onmisbaar voor de vele fans van Catherine Cookson. Alison woont en werkt samen met haar voogd, de antiekhandelaar Paul Aylmer, in een klein Engels kuststadje. Als Paul aan haar vraagt om naar Beacon Ride te gaan en daar een aantal kostbaarheden te taxeren, komt ze achter een goed bewaard geheim.
De andere vrouw zien dat ze niet alleen excelleert in het schrijven van tijdloze vrouwenromans, maar dat ze deze ook nog eens een spannende lading kan meegeven. Het verleden van Paul haalt hem in en zijn warme relatie met Alison komt zwaar onder druk te staan. Toch is Alison ervan overtuigd dat ze achter de waarheid aan moet gaan als ze haar ambities en dromen wil laten uitkomen. Catherine Cookson laat met De andere vrouw zien dat ze niet alleen excelleert in het schrijven van tijdloze vrouwenromans, maar dat ze deze ook nog eens een spannende lading kan meegeven.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen