De Belgische keuken
tradities, ingrediƫnten, smaken, kooktechnieken, meer dan 60 klassieke recepten
Suzanne Vandyck
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2013
Editie:
2e dr
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
12 augustus 2013
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The food and cooking of Belgium
Jaar van uitgave:
2008
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Anness
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Illustraties:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Keuken per land en streek (442)
Codes
ISBN:
978-90-483-0820-0
EAN:
9789048308200
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
128 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: The food and cooking of Belgium. - London : Anness, cop. 2008. - 1e dr. Nederlandse uitg.: 2009. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
In dit boek wordt aandacht besteed aan de tradities, de geschiedenis, de streekgerechten en tafelmanieren.

Suzanne Vandyck heeft 60 authentieke gerechten geselecteerd. Soepen, voorgerechten, groentegerechten, vis, vlees en gevogelte en ook recepten van desserts en gebak, alles komt aan bod.

De Belgische keuken is een geweldig boek over de culinaire gewoontes en de ingrediƫnten die de basis vormen van deze veelzijdige keuken.

Met meer dan 300 inspirerende foto's, kooktips, voedingstabellen en eenvoudig te volgen recepten is dit een uniek boek voor iedereen die het leuk vindt om een nieuwe keuken te ontdekken.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen