De beste beer van de wereld
90 jaar Winnie de Poeh
Paul Bright
Auteur:
Uitgegeven:
Houten, 2016
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
3 november 2016
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The best bear in all the world
Plaats van uitgave:
Londen
Uitgever:
Egmont UK Limited
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 7 - 9 jaar (282)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-00-35303-3
EAN:
9789000353033
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
102 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: The best bear in all the world. - Londen : Egmont UK Limited, ┬ę2016. - Ondertitel op omslag: "een bundel verhalen ge├»nspireerd door A.A. Milne & E.H. Shepard"". - Tevens op omslag: "Een geautoriseerd vervolg: 90 jaar Winnie de Poeh".
Annotatie
Vier verhalen door vier auteurs over Winnie de Poeh, de domme, snoeplustige lieve beer. Met zijn dierenvriendjes en hun beschermer Christoffer Robin beleven ze tijdens de vier seizoenen allerlei avonturen in het Honderd-Bunders-Bos. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.
Flaptekst

Winnie de Poeh - De beste beer van de wereld 

Bijzonder mooie uitgave voor alle Winnie de Poeh-fans

Winnie de Poeh - De beste beer van de wereld is het officiële vervolg op de bekende boeken Het huis in het Poeh-hoekje en Terug naar het Honderd-Bunders-Bos, dat verschijnt ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Winnie de Poeh. De gloednieuwe verhalen voeren de lezers weer mee naar het Honderd-Bunders-Bos, voor meer avonturen met de bekende beer en zijn vriendjes. Poeh en Knorretje bereiden zich voor op bezoek van een draak, er komt bezoek in het bos, Iejoor maakt zich zorgen over zijn hoekje en Poeh gaat op zoek naar de kop van de Nijl.

Vier nieuwe verhalen van vier verschillende auteurs, met nieuwe illustraties van Mark Burgess in de klassieke stijl van E.H. Shepard.

‘Deze jubileumuitgave zal in de boekenkasten van Poeh-fans zeker niet misstaan.' Nederlands Dagblad

‘Een briljante, speelse vertaling van Annelies Jorna met mooie oplossingen voor de taalgrappen. Een heerlijk boek dat uitnodigt tot voorlezen aan iedereen, ongeacht welke leeftijd. Of om gewoon zelf te lezen en in weg te dromen naar de wonderlijke gedachtewereld van deze bijzondere beer.' Friesch Dagblad

 

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen