De bullshitoorlog
vijf tieners en een leugendetector tegen de regering
Will McIntosh
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2019
Serietitel:
Bullshit
Serienummer:
2
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
17 januari 2019
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The future will be BS-free
Uitgever:
©2018
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Fictie 13 - 15 jaar (284)
Leeftijdscategorie:
Young Adult
Codes
ISBN:
978-90-261-4722-7
EAN:
9789026147227
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
180 pagina's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: The future will be BS-free. - ©2018. - Vertaald uit het Engels. - Keerzijde titelpagina: Vertaling: Lia Belt.
Annotatie
Verenigde Staten 2040. Het is Sam (17, ik-figuur) en zijn vrienden gelukt om met behulp van hun geavanceerde leugendetector president Vitinik weg te krijgen. Maar dan blijkt dat niet iedereen met de waarheid kan omgaan en dreigt een burgeroorlog. Vanaf ca. 15 jaar.
Flaptekst
De bullshitoorlog is het tweede deel in tweeluik Bullshit van Will McIntosh. Bingelezen vol actie en complot, vanaf 14 jaar: vier tieners en een leugendetector tegen de regering. Voor de fans van Netflix-serie Designated Survivor.

Amerika, de nabije toekomst. De president heeft alle macht, de politie heeft vrij spel en nepnieuws is overal. Sam en zijn vrienden wilden rijk worden met hun handheld leugendetector. Maar nu is Theo vermoord en zijn ze op de vlucht voor hun moordlustige president, die het prototype koste wat kost in handen wil krijgen. En integer blijven met een tegenstander die nergens voor terugdeinst, is nog niet zo makkelijk. Uiteindelijk slagen de vier vrienden erin het device uit te brengen. Maar dan breekt de hel pas echt los.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen