De DierenRidders
vijf keer in actie!
Iris Boter
Auteur:
Uitgegeven:
[Houten], 2018
Serietitel:
De DierenRidders
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 7 - 9 jaar (282)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-00-35942-4
EAN:
9789000359424
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
309 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Bevat: Hero, de superheldenhulphond ; Een pony op driehoog ; De hond van nummer 13 ; De papegaai in de kast ; Een kans voor een kat. - Oorspronkelijk verschenen in: 2015, 2015, 2016, 2016, 2017. - (De DierenRidders ; 1 t/m 5).
Annotatie
Nora en haar vrienden Pieter, Tijn, Amy en Zoƫ vormen samen De DierenRidders. Ze komen in deze bundeling maar liefst vijf keer in actie. Ze helpen niet alleen de dieren, maar vaak ook hun baasjes. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.
Flaptekst

De DierenRidders - Vijf keer in actie! van Iris Boter

Alle vijf boeken over de DierenRidders in één bundel

In deze spannende vijfdelige serie staat telkens een ander lid van de DierenRidders-club in de schijnwerpers. In Hero, de superheldenhulphond speuren Zoë en haar vrienden naar de zoekgeraakte hulphond Hero van Zoës gehandicapte broertje. In Een pony op driehoog proberen de DierenRidders de pony die ze op Marktplaats van Nora's verjaardagsgeld hebben gekocht, verborgen te houden. In De hond van nummer 13 komen de vijf in actie als Pieters buurjongen zijn hond schopt. In De papegaai in de kast zoeken Amy en haar vrienden de papegaai van Amy's oma, die is ontsnapt toen hij niet mee mocht verhuizen naar het woonzorgcentrum. En in Een kans voor een kat schieten de DierenRidders hun klasgenoot Koen te hulp als hij door geldgebrek zelfs zijn kat naar het asiel moet brengen.

Met vrolijke illustraties van Mark Janssen.

Over De DierenRidders:

'Iris Boter heeft een spannend boek geschreven dat je in één ruk wilt uitlezen. Als je het uit hebt, wil je waarschijnlijk ook bij de DierenRidders-club!' Leesfeest.nl

'Hero, de superheldenhulphond is een leuk verhaal over kameraadschap en hoe het is om een gehandicapte broer of zus te hebben.' **** De Telegraaf

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen