De dikke Boer Boris
Ted van Lieshout
Uitgegeven:
Haarlem, 2017
Serietitel:
Boer Boris
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Prentenboeken (<6 jaar) (273)
Leeftijdscategorie:
Voor peuters
Codes
ISBN:
978-90-257-6685-6
EAN:
9789025766856
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
79 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Bevat: Boer Boris wil geen feest! ; Boer Boris gaat naar de markt ; Boer Boris en de maaier. - Oorspronkelijke uitgave: ©2014, ©2015, ©2015.
Annotatie
Drie verhalen over Boer Boris. Hij wil geen feest vieren, tot zijn nieuwe hakselaar komt. Als Boer Boris naar de markt wil gaan, komt hij steeds een verbodsbord tegen. En als de maaimachine weer stuk gaat, maakt Boris een supermaaimachine. Vierkant prentenboek met paginagrote, vrolijk gekleurde illustraties en tekst op rijm. Met dvd. Vanaf ca. 3 jaar.
Flaptekst
Hoera! De populairste boer van het land bestaat al vijf jaar. Dit lustrum vieren we met een feestelijke verzamelbundel die je niet wilt missen! De dikke Boer Boris telt drie prentenboeken én als hoogtepunt een speciale DVD met echte Boer Boris-animaties en het ijzersterke Boer Boris-lied.
Vijf jaar Boer boris!
Het is alweer vijf jaar geleden dat het eerste prentenboek over de populairste boer van het land (in ieder geval onder kleuters) verscheen. Of moeten we zeggen: nog maar vijf jaar geleden? Want na meer dan 150.000 verkochte exemplaren, een Vlag en Wimpel van de Griffeljury, de bekroning tot Prentenboek van het Jaar 2015 én een selectie als Kerntitel van de afgelopen Kinderboekenweek is Boer Boris nu al niet meer weg te denken uit het prentenboekenlandschap.
Boer Boris-animaties
Vijf jaar, acht prentenboeken en twee kartonboekjes verder hebben we de grote stap gezet om de verhalen te laten animeren. Als verjaardagscadeau hebben we voor één keer een verzamelbundel samengesteld van drie prentenboeken. Op de bijgeleverde dvd, verrijkt met een ijzersterke Boer Borissong, zijn ze volledig geanimeerd.

De titel bevat de volgende verhalen:
- Boer Boris gaat naar de markt
- Boer Boris en de maaier
- Boer Boris wil geen feest
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen