De eerste schooldag van Milan
Kathleen Amant
Auteur:
Uitgegeven:
Hasselt ; Amsterdam, 2014
Editie:
Eerste druk 2014 tweetalig editie Nederlands-Engels
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Peuterboeken (271)
Leeftijdscategorie:
Voor peuters
Codes
ISBN:
978-90-448-2202-1
EAN:
9789044822021
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
26 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Teksten in het Nederlands en Engels. - Vertaling uit het Nederlands - Uitgave in samenwerking met de Stad Hasselt, Steunpunt Onderwijs en Opvoeding en de werkgroep kleuterparticipatie van het Lokaal Overlegplatform Hasselt basisonderwijs. - Omslag vermeldt: Clavis peuter. - Gebaseerd op: De eerste schooldag van Milan. - Copyright 2009.
Annotatie
Milan gaat voor het eerst naar school. De juf laat hem alles zien en stelt hem op zijn gemak. Voor Milan het weet, is de dag voorbij. Prentenboek met vrolijk gekleurde verftekeningen en tweetalige tekst, Nederlands-Engels. Vanaf ca. 2,5 jaar.
Flaptekst
Dit is een tweetalige editie van het peuterboek 'De eerste schooldag van Milan'. De tekst staat zowel in het Nederlands als in het Engels.

Met dit boek worden peuters goed voorbereid op hun eerste dag in de kleuterklas. De traantjes en het verdriet zullen vanzelf veranderen in lachebekjes en plezier!

De eerste schooldag van Milan werd al door verschillende steden en gemeenten ingezet bij projecten rond kleuterparticipatie, gelijke onderwijskansen en taalstimulering.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen