De Effies aan de bal
Vivian den Hollander
Uitgegeven:
Houten, 2015
Serietitel:
De Effies. 3 in 1
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
10 juni 2015
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Leren lezen (287)
Technisch leesniveau:
M4
Codes
ISBN:
978-90-00-34631-8
EAN:
9789000346318
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
92 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Bevat: Vier tegen vier ; De Effies gaan op kamp ; De held van het veld. - Oorspronkelijke uitgave: 2004, 2008, 2005. - (De Effies).
Annotatie
Bundel met drie verhalen over voetbalteam de Effies van RVC, waarin Kim en Bas spelen en ook Frank en Jordi. Ze hebben een toernooi, gaan op kamp en ontmoeten een beroemde keeper. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.
Flaptekst

De leukste AVI-boeken over voetbal nu goedkoop gebundeld 

Deze bind-up bevat drie succesvolle AVI-boeken vol avonturen van de voetbalvrienden van de Effies. In Vier tegen vier doen ze mee aan een voetbaltoernooi. Maar Bas raakt zijn tas kwijt en dreigt te laat te komen voor de aftrap. In De Effies gaan op kamp slapen de Effies in tenten op het veld. Maar voor het zover is, is er eerst een spannende speurtocht. Daarna doen ze wie het langst wakker blijft. Kunnen ze de volgende dag nog wel voetballen? En in De held van het veld is het feest bij de club. Er komt een beroemde keeper en iedereen mag penalty’s nemen. Kim is heel goed, maar Bas heeft zijn dag niet. Hij schiet al snel mis. Als hij boos van het veld af loopt, ontdekt hij iets…

 

 

 

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen