De gids van de 1000 bochten
1000 virages
Alexander Snijdewind
Uitgegeven:
Haarlem, 2012
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
30 november 2012
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
SISO:
In woord en beeld - Reisbeschrijvingen (992)
NUR:
Reisgidsen Europa (512)
Codes
ISBN:
978-90-77322-91-8
EAN:
9789077322918
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
336 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Op titelpag. tevens: 1000 virages. - Met index.
Annotatie
Besprekingen van diverse gebieden die geschikt zijn voor recreatieve autotoertochten, voornamelijk in België, Duitsland, Luxemburg, Italië, Zwitserland en Frankrijk.
Flaptekst
Wat is er nu leuker dan meedoen aan autorally's? Juist: het op je gemakje met je partner de rally nog eens rijden, maar dan met ruimte voor eigen tempo, stops naar keuze om interessante of leuke dingen te bezoeken en je vooral niet druk hoeven te maken over strafpunten en tijdsoverschrijdingen.
Alexander Snijdewind en Rob van der Stel, gepassioneerde rallyrijders en -organisatoren, hebben een aantal van hun rally's omgebouwd tot toeristische toerroutes die door België, Luxemburg, Duitsland, de Franse Elzas, Zwitserland en Italië voeren. Elke tour is een vakantie op zich.
De Gids van de 1000 Bochten is een handige, rijk geïllustreerde, interactieve wegwijzer voor de autoliefhebber pur sang die op zoek is naar mooie, verlaten, wegen en kan genieten van pittoreske plaatsjes langs de gekozen routes. Met bijzonder mooie foto's van gerenommeerde fotografen, aquarellen, veel achtergrondinformatie over steden en dorpjes, wijnen, culinaire hoogstandjes en praktische tips.
Wie wil dit nu niet meemaken en beleven?
De actieve links naar diverse filmpjes en animaties met uw smartphone maken dit boek, als eerste in zijn soort, onmisbaar voor iedere (sportieve) autorijder.
Locaties
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen