De haven & de picknick
Karina Schaapman
Uitgegeven:
Amsterdam, 2018
Editie:
Eerste druk
Serietitel:
Het Muizenhuis
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Compact disc
Genre(s):
Trefwoord(en):
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-476-2585-8
EAN:
9789047625858
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
12 cm
Omvang:
1 Compact disc
Bibliografische annotatie
Integrale weergave van 2 boeken onder de titel: De haven. - Amsterdam : Rubinstein, 2018 en: De picknick. - Amsterdam : Rubinstein, 2017.
Annotatie
De muisjes Sam en Julia wonen allebei in het Muizenhuis, waar nog veel meer muizenfamilies wonen. Samen beleven ze avonturen in de haven en tijdens de picknick. Hoorspelachtige vertelling met muziek en geluidseffecten. Vanaf ca. 4 jaar.
Flaptekst
Sam en Julia gaan op bezoek bij Opa Zeeman in de haven. Daar is van alles te ontdekken en te doen, want het is havenweek. Tijdens de havenweek komen er boten uit verre streken de oogst afleveren. Om dat te vieren wordt er in de haven een heuse bootjesrace georganiseerd. Ome Jan (die alles kan) leert Sam en Julia hoe ze zelf een boot kunnen bouwen van oude flessen en planken.

Sam en Julia gaan samen met de drieling op pad.Ze hebben hun kar ingepakt met lekkernijen want ze gaan picknicken! Maar hoe kom je met een kar de trappen af? Gelukkig kent Julia een sluiproute. Onderweg leren ze nieuwe muizen kennen die graag met het vijftal meedoen.

Boordevol muziek en geluidseffecten!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen