De keuken van Maleisië en Singapore
ontdek een exotische keuken die Maleise, Indiase en Chinese tradities samenbrengt, met 80 recepten en ruim 300 foto's
Ghillie Basan
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2007
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The food and cooking of Malaysia & Singapore
Jaar van uitgave:
2006
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Lorenz
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Keuken per land en streek (442)
Codes
ISBN:
978-90-5920-597-0
EAN:
9789059205970
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
160 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: The food and cooking of Malaysia & Singapore. - London : Lorenz, cop. 2006. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
DE KEUKEN VAN Maleisië en Singapore
Een welkome aanvulling op de westerse keuken met fantastische, authentieke recepten, waaronder Gestoomde Nonya-vis, Sarawakgeitencurry, Laksa, Rodebonenpudding en hapjes als Popiah
Een uitgebreid handbook voor het koken met ongebruikelijke ingrediënten, met eenvoudig te volgen instructies in stappen
Een kijkje in de rijke cultuur en sociale tradities van Maleisië en Singapore
Met ruim 300 prachtige en verleidelijke foto's
Elk recept is voorzien van Een analyse van de voedingswaarde, waaronder het aantal calorieën
Ontdek een exotische keuken die Maleise, Indiase en Chinese tradities samenbrengt, met 80 recepten en ruim 300 foto's
'Heet, zoet, zout,zuur-elk recept van Ghillie is een aromatische, geurige, overheerlijke belevenis.' Nick Nairn
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen