De kunst van het koken
meer dan 170 technieken om je culinaire vaardigheid te vergroten
Mark William Allison
Uitgegeven:
Utrecht, 2012
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
150 projects to get you into the culinary arts
Jaar van uitgave:
2011
Uitgever:
Quarto
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Bereiden en conserveren van voedings- en genotmiddelen (629)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-0540-7
EAN:
9789048305407
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
28 cm
Omvang:
128 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: 150 projects to get you into the culinary arts. - Quarto, cop. 2011. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Het ultieme handboek voor de leerling-kok die chef wil worden! Dit inspirerende boek behandelt alle essentiƫle vaardigheden die je nodig hebt om toegelaten te worden tot de beste koksscholen over de hele wereld.

* Alle belangrijke onderwerpen komen aan de orde in overzichtelijke hoofdstukken. Aan de hand van meer dan 170 praktijkgerichte taken zul je snel je culinaire kennis en ervaring verrijken.

* Leer hoe een restaurant achter de schermen functioneert en hoe je ingrediƫnten combineert. Ga aan de slag met basisrecepten en culinaire technieken - dan sta je binnenkort met het nodige zelfvertrouwen in de keuken.

* Laat je inwijden in de kookkunst door auteur Mark William Allison, een internationaal bekend kok en kookdocent.

Mark William Allison is hoofd culinaire educatie aan een van de meest gerenommeerde koksscholen ter wereld: Johnson & Wales University in Charlotte te North Carolina in de VS. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de horeca. Als chef-kok en docent heeft hij diverse prijzen gewonnen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen