De magie van je geboortedag
Saffi Crawford
Auteur:
Uitgegeven:
Uithoorn, 2019
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
24 juni 2019
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The power of birthdays, stars, & numbers : the complete personology reference guide
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Horoscopie (422.2)
NUR:
Astrologie (721)
Codes
ISBN:
978-90-452-1835-9
EAN:
9789045218359
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
28 cm
Omvang:
840 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: The power of birthdays, stars, & numbers : the complete personology reference guide. - Oorspronkelijke uitgave: New York : Ballantine Books, 1998. - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Uithoorn : Karakter, 2008.
Annotatie
Gebaseerd op astrologie en numerologie worden 366 karakterschetsen gegeven met als thema's: je geheime ik, werk en roeping, liefde en relaties.
Flaptekst
De magie van je geboortedag is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, numerologie en vaste sterren. Reis langs de twaalf tekens van de dierenriem en nog verder, en ontdek de kracht van geboortedagen, sterren en getallen. Je hebt eeuwen van wijsheid in je handen. De magie van je geboortedag geeft je: Voorspellingen op basis van geboortedagen:366 profielen – een voor elke dag van het jaar – onthullen wat je positieve en negatieve eigenschappen zijn. Welke carrière past het beste bij jouw persoonlijkheid? Met wie kun je zonder problemen een liefdesrelatie aangaan en met wie juist helemaal niet? Met wie kun je heel goed samenwerken en bij wie kun je het beste uit de buurt blijven? Numerologische profielen: ontdek het belang van de negen basisgetallen en leer een berekening te maken van je holistische getal (dat je levensdoel onthult) en je persoonlijke jaargetal (dat licht werpt op de specifieke lessen van een bepaald jaar voor jou).Vaste sterren: astrologen gebruiken vaste sterren al eeuwenlang. De sterren aan de hemel stralen grote kracht uit, afhankelijk van je geboortedag. Je leert je belangrijkste vaste ster kennen en de sterren die jouw horoscoop beïnvloeden
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen