De mooiste verhalen van muis en egel
Marianne Busser
Auteur:
Uitgegeven:
Houten, 2013
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
30 juli 2013
(Overige) personen
Co-auteur:
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Rijmpjes, versjes, liedjes (275)
Leeftijdscategorie:
Voor kleuters
Codes
ISBN:
978-90-00-32516-0
EAN:
9789000325160
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
26 cm
Omvang:
148 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Bevat; Blijf je bij me slapen? ; Wil je met me spelen? ; Mag ik van jou een kusje? ; Omdat ik je zo lief vind ; Wat dacht je van een wiegje? ; Zullen we kerstfeest vieren? - Oorspr. uitg.; 1999, 2001, 2000, 2003, 2006, 2002.
Annotatie
Bundel met zes verhalen waarin muis en egel samen spelen, verliefd worden en met elkaar trouwen. Prentenboek met sfeervolle schilderingen in kleur en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.
Flaptekst
Eerder verschenen er zes prachtige boeken van muis en egel. Nu zijn al deze verhalen samengevoegd in deze kleurrijke bundel. Alles is geschreven op rijm en deze bind-up is voorzien van de mooiste, paginavullende illustraties van Alex de Wolf. Muis maakt heel veel avonturen mee: ze wint een kleurwedstrijd, houdt een logeerpartijtje, viert kerstfeest en breekt haar pootje. Dan gebeurt er wel iets heel bijzonders, want ze krijgt een kusje op een gemaskerd bal. Een lief, klein kusje. Wie heeft haar dat gegeven? Het is egel, met wie ze gaat trouwen. En een tijdje later is muis zwanger. Samen komen ze voor een grote verrassing te staan. Maar gelukkig kunnen ze altijd rekenen op al hun dierenvrienden uit het bos. Een prentenboek met verhalen over vriendschap zoals deze zou moeten zijn.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen