De nieuwe regels van social media
over klantcontact, blogs, sociale netwerken & viral marketing
David Meerman Scott
Uitgegeven:
Culemborg, 2012
Editie:
Herz. 3e ed
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
16 februari 2012
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The new rules of marketing and PR
Jaar van uitgave:
2011
Plaats van uitgave:
Hoboken
Uitgever:
Wiley
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
SISO:
Marketing - Marktonderzoek - Marktanalyse (369.1)
NUR:
Management algemeen (801)
Codes
ISBN:
978-90-896510-8-2
EAN:
9789089651082
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
372 pagina's
Extra pagina's:
XXVIII
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: The new rules of marketing and PR. - Hoboken : Wiley, 2011. - 3rd ed. - Oorspr. uitg.: 2007. - Omslag vermeldt: Het nieuwe werken. - 1e dr. Nederlandse uitg.: 2010. - Met index.
Annotatie
Praktisch overzicht voor marketeers en communicatiemedewerkers.
Flaptekst
Om in de nieuwemediajungle te kunnen overleven, moeten de regels van old school marketing worden losgelaten. De teloorgang van de traditionele massamarketing biedt echter nieuwe kansen voor kleinere bedrijven en zelfstandigen die op zoek zijn naar een manier om hun klanten goedkoop en effectief te bereiken. En dat is goed voor consumenten: de online cultuur van integriteit en informatie zorgt voor transparantie in de markt en een betere kwaliteit van producten.

De nieuwe regels van social media biedt een toegankelijk overzicht van alle mogelijkheden om effectief en krachtig aan de slag te gaan, om de juiste mensen op het juiste tijdstip te bereiken tegen een fractie van de kosten van een traditionele marketingcampagne. Het boek is voorzien van de laatste trends op het gebied van Twitter, Facebook en YouTube. Daarnaast biedt het een stappenplan om de kracht van internet te gebruiken: direct communiceren met klanten, verkoop stimuleren en online zichtbaar zijn.

'Het internet gaat niet zozeer over de techniek, maar veel meer over mensen. David Meerman Scott gaat in zijn boek veel verder dan technologie alleen. Hij onderzoekt de verbindingen op het web voor zover gerelateerd aan mensen. Hij heeft daartoe een mooie set van regels neergezet waarmee je zelf het beste uit deze verbindingen kunt halen en met het grootste effect.'
Jay Conrad Levinson, auteur van onder meer Guerilla Marketing

'Op de Boston University hebben we De nieuwe regels van social media voorgeschreven voor het college Nieuwe Media & PR. Het is een helder geschreven en zeer praktisch boek dat een bijdrage levert aan de professionalisering van het vak.'
Stephen Quigley, Boston University
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen