De reis van mijn leven
Lex Harding
Auteur:
Uitgegeven:
[Meppel], 2013
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
2011
(Overige) personen
Medewerking:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
In woord en beeld - Reisbeschrijvingen (992)
NUR:
Reisverhalen (508)
Codes
ISBN:
978-90-897524-0-6
EAN:
9789089752406
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
309 pagina's
Extra pagina's:
[48] p. pl
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Oorspr. uitg.: 2011.
Annotatie
Verslag van een vier maanden durende autotocht van Egypte naar de zuidpunt van Afrika van de bekende Nederlandse ex-diskjockey met zijn twee volwassen zonen.
Flaptekst
'Dit is een boek vol bijzondere ervaringen, maar vooral ook een ode aan de band tussen een vader en zijn twee zonen...' Media-ondernemer en wereldreiziger Lex Harding ondernam een bijzondere reis met zijn zonen Rein en Rick. In een fourwheeldrive, tent op het dak, trokken de drie mannen dwars door donker Afrika, van Noord naar Zuid. Ze doorkruisten 14 landen en reden 20.287 km.

Over deze 4 maanden durende roadtrip schreef Lex Harding een uniek en persoonlijk boek.

Hierin beschreef zijn bijzondere belevenissen in een immens continent dat corruptie, armoede, wreedheid en verdriet even makkelijk blootgeeft als cultuur, schoonheid, geur en kleur. Een opmerkelijk reisverslag van een vader die voor het eerst langdurig met zijn zonen optrekt, met vele, vaak humoristische , details, maar ook treffende filosofische gedachten. Voor Lex Harding was het de reis van zijn leven.

Voor deze nieuwe editie schreef Lex Harding een nieuw nawoord. Ook werd een speciale landkaart toegevoegd waarmee de lezer de route kilometer voor kilometer kan volgen. Zie ook de website www.dereisvanmijnleven.nl

Lex Harding is een zeer succesvol media-ondernemer. Hij was niet alleen de populairste radio-discjockey van Nederland, maar stond ook aan de wieg van o.a. Veronica TV, RTL Nederland, Radio 538, de Top 40. TMF en Slam FM. In zijn schaarse vrije tijd is Lex Harding een fervent reiziger.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen